Vi har ikke rom, vi har værelser;

GamlaVærket er hotellet med sjel! Er du lei av hoteller det går mange av på dusinet er GamlaVærket stedet for deg.

GamlaVærkets særegne atmosfære gjenspeiler seg i våre soveværelser. Vi har 28 koselige og unike værelser. Gamle delen av hotellets værelser er innredet i nostalgisk stil, mens resten er klassisk innredet. Felles for dem alle er likevel trådløst nett og tv.

Brudesuiten Med utsikt over Langgata, har vi regionens flotteste suite. Med høyt skråtak, poesi og håndmalt dekor, får du en overnatting i særklasse.

Parkering GamlaVærket ligger midt i sentrum, med god offentlig parkering. Her er det avgift fra kl 09:00 – 19:00 mandag til fredag, og fra kl 09:00 – 15:00 på lørdagen. Utenom disse tidene er det gratis de fleste plasser. Les mer her: http://www.sandnesparkering.no/

Flybuss: Flybussen går rett utenfor hotellet, noe som gjør det enkelt å komme seg til/fra flyplassen. Se avgangstider her: http://www.flybussen.no/sandnes/resultat

Frokost Lukten av ferskpresset kaffe, nybakt brød, fersk juice og vennlige ansikter – en god start på dagen! Vår flotte frokostbuffet er for alle, både gjester på hotellet og for de som ønsker å komme innom på frokost. Frokostbufeen står klar hver morgen fra kl 07.00 til 10.00 på hverdager og 8.00-11.00 i helgene.

Frokost er selvsagt inkludert i romprisen. For andre hyggelige gjester er prisen kr 135,- per person.

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter