Aktiviteter for deltakere på kurs og seminarer

Ønsker du en utenomfaglig opplevelse i forbindelse med konferansen har vi flere aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs. Alt fra hotellteater til en tur rundt i byen.

Pottemaker Simonsen

Ligger bare noen få skritt borte i gågaten. Her venter 7 generasjon pottemaker på deg for å vise sine kunster og fortelle historien som var med å bygde Sandnes. Dere kan få dreie deres egne kunstverk. Kunsten blir ettersendt etter brenning. Dere kan gjerne starte med litt deilig godt brød, oliven, tapenade og pesto og ett glass med god drikke før pottemakeren henter dere.

Per person kr. 350,- (prisen er uten bevertning)

 

Sjokoladekurs med Pascal

Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer og cellofan. Kurset varer 3,5 timer fra 10-40 personer.

Per person kr 650,-

 

Akevittsmaking, Cognacsmaking eller Ølsmaking?

Vi er stolte av å være det eneste akevittautoriserte akevitt stedet i Sandnes og deler gjerne av vår kunnskap og smaker oss frem på 5 ulike akevitter. Tilsvarende kan vi tilby på Cognac og Øl alt etter hva dere ønsker å stifte tettere bekjentskap med.

Per person kr 425,-
(Det vil være ett tillegg i prisen på kr 145,- per person hvis en ønsker å ha litt småmat ved siden som passer til de ulike smakene, dette kan sees på som en forrett før middagen.)

 

En tur rundt i byen…

I bøkene «Ei me alt» og «Ei te» forteller forfatter Jack Rostøl om Sandnes slik han husker byen fra 60 og 70-tallet. Det var tiden man kunne kjøpe «ei med alt», pølse med sennep, ketchup og løk. Og ble man ikke mett etter den første, kjøpte man «ei te». Pølsebuene er borte, og nå er det bensinstasjonene som selger pølser. Forfatteren tar deg gjerne med på en times tur rundt i byen og viser deg stedene som er beskrevet i bøkene. Underveis vil du bli servert gode historier.

Per person kr 450,- (minstepris kr 2000,-)

 

Kanopadling

Bølgeskvulp, fuglekvitter, blå himmel og noen timer til rådighet? Kronen Gaard har kjøpt 12 stk kanoer som ligger klar inne på Alsvik til bruk i Lutsi-Ims vassdraget. Redningsvest og årer samt kart over området fåes på hotellet. Ønsker du å kombinere med middag eller matpakker, fortell oss dine ønsker så skal vi lage opplegget.

Per person kr 200,-

 

Kokkelering

Lag din egen middag, våre flinke kokker guider dere til du og dine venner er klar til å servere en tre retters velsmakende middag. Passer best for grupper opp til 15 personer, skulle en være flere kan noen velge ut vin på bakgrunn av smaking og vurderinger selvfølgelig med hjelp av våre servitører.

Per person kr 995,-

 

Kunst og mat

Liker du rette streker eller fullstendig kaos? Valget er selvsagt ditt, her får du mulighet til å utforske dine kreative sider sammen med en kunstner som veileder og hjelper til under hele aktiviteten. Alle får utdelt sitt lerret samt malerkoster, maling, spatler og ulike virkemiddel for å gjøre kunstverket fullkomment.

Passer for grupper opp til maks 15 personer.

Per person kr 650,-

 

Operamints

De er ikke lilla og hvite som i posen med operamints, men fyrrige, levende, artige, talentfulle, stemningsskapende og utrolig dyktige operasangere. Liker du ikke Opera, men har du lyst på en ny opplevelse, da er dette innslaget for dere. Vi anbefaler ca 20 minutter til aperitiffen, under middagen, til lunsjen, i pausen… valget er ditt.

Pris fra kr 5000-10 000,-
alt etter varighet og antall operasangere.

 

Ølsmaking

Kombiner smakfulle øl og med litt deilige smaker av mat som passer til. Maten kan anses som en forrett før en deilig middag. Vår ølentusiast tar dere med på en reise gjennom ølets verden. 8-10 sorter øl med smak av karamell, aroma av eple og honning, stekt rosin og svart sjokolade… Arrangementet varer 1,5 time og passer best for grupper på 10-30 personer.

Per person 495,-

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter