Ønsker du middag i andre omgivelser?

Vår sommerperle Bakernes Paradis ved Lysefjorden, er et unikt stykke Norge. Det var Bakerlaugets sommersted i tidligere tider som nå er omgjort til et herlig sommersted hvor det er godt å være. Her finnes dypvannskai, fiskemuligheter, kafe og boltreplass for store og små. Vi dekker til fest i Heimahuset eller Løa og serverer kortreist sommermat fra grillen eller sjøfatet. Passer for grupper fra 10-350 personer.

 

Akevittsmaking, Cognacsmaking eller Ølsmaking?

Vi er stolte av å være det eneste akevittautoriserte akevitt stedet i Sandnes og deler gjerne av vår kunnskap og smaker oss frem på 5 ulike akevitter. Tilsvarende kan vi tilby på Cognac og Øl alt etter hva dere ønsker å stifte tettere bekjentskap med.

Per person kr 425,- (Det vil være ett tillegg i prisen på kr 145,- per person hvis en ønsker å ha litt småmat ved siden som passer til de ulike smakene, dette kan sees på som en forrett før middagen.)

 

En tur rundt i byen…

I bøkene «Ei me alt» og «Ei te» forteller forfatter Jack Rostøl om Sandnes slik han husker byen fra 60 og 70-tallet. Det var tiden man kunne kjøpe «ei med alt», pølse med sennep, ketchup og løk. Og ble man ikke mett etter den første, kjøpte man «ei te». Pølsebuene er borte, og nå er det bensinstasjonene som selger pølser. Forfatteren tar deg gjerne med på en times tur rundt i byen og viser deg stedene som er beskrevet i bøkene. Underveis vil du bli servert gode historier.

Per person kr 450,- (minstepris kr 2000,-)

 

Kanopadling

Bølgeskvulp, fuglekvitter, blå himmel og noen timer til rådighet? Kronen Gaard har kjøpt 12 stk kanoer som ligger klar inne på Alsvik til bruk i Lutsi-Ims vassdraget. Redningsvest og årer samt kart over området fåes på hotellet. Ønsker du å kombinere med middag eller matpakker, fortell oss dine ønsker så skal vi lage opplegget.

Per person kr 200,-

 

Operamints

De er ikke lilla og hvite som i posen med operamints, men fyrrige, levende, artige, talentfulle, stemningsskapende og utrolig dyktige operasangere. Liker du ikke Opera, men har du lyst på en ny opplevelse, da er dette innslaget for dere. Vi anbefaler ca 20 minutter til aperitiffen, under middagen, til lunsjen, i pausen… valget er ditt.

Pris fra kr 5000-10 000,-
alt etter varighet og antall operasangere.

 

Ølsmaking

Kombiner smakfulle øl og med litt deilige smaker av mat som passer til. Maten kan anses som en forrett før en deilig middag. Vår ølentusiast tar dere med på en reise gjennom ølets verden. 8-10 sorter øl med smak av karamell, aroma av eple og honning, stekt rosin og svart sjokolade… Arrangementet varer 1,5 time og passer best for grupper på 10-30 personer.

Per person 495,-

 

Gåtur til Dalsnuten

Fjellet i øst, havet i vest og niste i hånda, alt i det jærske lyset: Ti minutter fra Sandnes sentrum ligger en av distriktets flotteste turområder. På Dalsnuten har vi panoramautsikt over fjordene, fjellene og slettelandet Jæren. På veien opp passerer vi gamle husmannsplasser, badevann og grønne beitemarker og med oss har vi niste fra Kronen Gaard Hotell. Jack Rostøl har skrevet en andereldes og artig turbok som heter «Såg du kamelane på dalsnuten» den forteller litt om området og selges i resepsjonen på hotellet. Tid: 2,5t

 

Preikestolen

Hva med en tur til en av Norges mest besøkte naturopplevelser? Kronen Gaard ligger perfekt til for en dagstur til Preikestolen, 45 minutter med bil og ferje til utgangspunket for turen, og deretter 4 timer tur/retur til selve Preikestolen.

 

Jærstrendene

Jærstrendene er eit langstrekt strandområde langs kysten av Jæren i Rogaland. Strendene utgjør ein særprega landskapstype med viktige geologiske, botaniske, zoologiske og kulturhistoriske element. Strendene er et fritidsområde der en kan gå tur, sole seg, surfe, windsurfe og bade.

 

Flor og fjære

Opplev Norges eneste palmeøy! På Sør-Hidle ligger hageparadiset Flor & Fjære og bare venter på deg som er hageentusiast – og deg som ikke visste at du var det. Bli imponert av eksotiske planter og inspirerende omvisninger – etterfulgt av en velsmakende buffet. Turen er kort og behagelig – men omgivelsene er unike, både til lands og til vanns. For mer informasjon, se florogfjare.no.

 

Vitenfabrikken

Nytt industrimuseum og vitensenter som åpnet i mai 2008. Et av de viktigste og mest spennende elementene i den nye Vitenfabrikken er et planetarium med plass til 60 personer. Vitenfabrikken er en del av Jærmuseet, som har mange spennende anlegg. For mer informasjon, se jaermuseet.no

 

Kongeparken

Fra oss er det kun 15 min. med bil til Kongeparken, som er et eldorado for hele familien.

Her kan du blant annet besøke Freia Sjokoladefabrikk hvor du kan lage din egen sjokolade, møte Gråtass som flyttet inn i 2014, kjøre karusell, berg- og dalbane, bobbane eller krasjbiler eller besøke bamsebotellet og dyrene på Kongsgården.

Les mer på kongeparken.no

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter

Nyhet

Romantisk weekend

Gode opplevelser – gode minner

Julebord

Bryllup

Feir kjærligheten

Nyhet

afternoontea3

Afternoon Tea

Nyhet i Sandnes

Opplevelse

Opplevelser

Aktiviteter